Certificat

Certificare ISO 9001

Judetul Hunedoara

Judetul Hunedoara
Resedinta: Deva
Prefix: 0254
Suprafata: 7.063 km2
Populatie: 487115 loc.
Urban: 369873 loc.
Rural: 117242 loc.
Densitate pe km2: 69,0

Orfila


Un nou program informatic
pentru evidenta si gestiunea
reactivilor din laboratoare

Meteo Deva

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori online

SJML Hunedoara - Statistice complete asupra activitatii anului 2018

Statistici pentru activitatea medico-legala SJML Deva in anul 2018

Statistici 2018 - Certificate medico-legale

Statistici 2016 - Autopsii

Statistici 2018 - Expertize medico-legale

Statistici 2017 - Expertize toxicologice

Bachus 2 - Program evidenta alcoolemii

Programul de evidenta BACHUS 2 este structurat pe o baza de date in care sunt tinute si prelucrate toate informatiile introduse de utilizator.
Desi este gandit in asa fel incat sa elimine posibilitatile de eroare umana (modificare sau stergere din greseala a datelor introduse), recomandam totusi atentie din partea operatorului la introducerea sau modificarea datelor. Informatiile sunt introduse de catre operator, iar programul stocheaza, prelucreaza si afiseaza rezultatele in functie de cererile si comenzile utilizatorului. Gestionarea bazei de date se face folosind optiunile de VIZUALIZARE, INTRODUCERE, MODIFICARE, CAUTARE, STATISTICI, STERGERE, TIPARIRE RAPORT.

 

  • Optiunea VIZUALIZARE. Se foloseste pentru a vizualiza fisa individuala a fiecarui caz. Selectand aceasta optiune, puteti naviga cu mouse-ul pe lista din mijloc. Instantaneu vor fi afisate toate informatiile despre cazul respectiv (in partea stanga pentru persoanele in viata sau in partea dreapta pentru persoanele decedate).
  • Optiunea INTRODUCERE. Pentru a introduce un nou caz in program, apasati butonul INTRODUCERE. Selectati apoi butonul PERSOANE IN VIATA din partea stanga daca doriti sa introduceti date referitoare la o persoana in viata, sau butonul PERSOANE DECEDATE din partea dreapta daca datele pe care le veti introduce se refera la o persoana decedata. La selectarea unuia din aceste butoane, in baza de date se va deschide automat un camp gol, care va prelua informatiile introduse. Dupa ce s-a deschis acest camp, puteti incepe sa introduceti datele.
  • Optiunea MODIFICARE. Este utilizata pentru a modifica datele introduse eronat sau pentru a actualiza datele. Pentru a trece un caz de la PERSOANE IN VIATA la PERSOANE DECEDATE sau invers (daca a fost introdus gresit) folositi butonul V=>D sau butonul corespondent D=>V.
  • Optiunea CAUTARE. Aceasta optiune permite cautarea rapida a unui caz folosind unul din urmatoarele criterii de cautare: NUME, PRENUME, NUMAR SIGILIU. Tot cu ajutorul functiei de cautare se pot face sortari sau filtrari ale cazurilor in functie de valoarea alcoolemiei. Folosind setul de butoane din partea de jos a listei, puteti sorta toate cazurile in care valoarea alcoolemiei este =0, <0,8, 0,8 - 2, 2-3, >3.
  • Optiunea STATISTICI. Realizeaza automat statisticile anuale pentru cazurile introduse in program. Statisticile sunt calculate atat pentru numarul total de cazuri cat si defalcat pentru cazurile referitoare la PERSOANE IN VIATA si respectiv PERSOANE DECEDATE. Statisticile pot fi tiparite la imprimanta folosind optiunea TIPARIRE. Tot in sectiunea STATISTICI se gaseste si optiunea ADMINISTRARE care poate fi folosita pentru curatirea bazei de date sau pentru stergerea bazei de date.
  • Optiunea STERGERE. In cadrul sectiunilor INTRODUCERE si MODIFICARE, in partea de jos a tabelului se gaseste optiunea STERGERE, cu ajutorul careia puteti sterge cazul pe care il selectati din lista. Pentru a sterge un anumit caz vi se va cere parola de autentificare.
  • Optiunea TIPARIRE RAPORT. Folosind aceasta optiune, puteti scoate la imprimanta sub forma de liste, toate cazurile introduse in program cu toate datele care se refera la aceste cazuri. Optiunea TIPARIRE RAPORT se gaseste in sectiunea VIZUALIZARE.

Datorita complexitatii motorului de cautare, puteti interoga baza de date intr-un mod eficient si extrem de rapid, afisarea informatiilor facandu-se practic instantaneu. Interfata este foarte prietenoasa si uniforma conceputa dupa o arhitectura logica si simpla, permitind cautarea dupa criterii multiple. 
 
Produsul informatic BACHUS 2 este disponibil pe CD. Instalarea se face automat lansand setup.exe. Programul ocupa aproximativ 20 MB pe hard disk si ruleaza sub sistemele de operare Windows 95/98, Windows XP, Windows 2000, Windows ME sau Windows NT 4.0.. Poate fi rulat pe orice sistem cu procesor mai mare de 233 Mhz, 32MB RAM, placa grafica standard.  
Pretul programului 1.000 RON
Pentru informatii si comenzi sunati la 0254/223045 sau 0744/399628

 

Download versiunea demo

 


 

 
© 2010 Serviciul Judetean de Medicina Legala Hunedoara | SILVERSOFT