Certificat

Certificare ISO 9001

Judetul Hunedoara

Judetul Hunedoara
Resedinta: Deva
Prefix: 0254
Suprafata: 7.063 km2
Populatie: 487115 loc.
Urban: 369873 loc.
Rural: 117242 loc.
Densitate pe km2: 69,0

Orfila


Un nou program informatic
pentru evidenta si gestiunea
reactivilor din laboratoare

Meteo Deva

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

SJML Hunedoara - Statistice complete asupra activitatii anului 2018

Statistici pentru activitatea medico-legala SJML Deva in anul 2018

Statistici 2018 - Certificate medico-legale

Statistici 2016 - Autopsii

Statistici 2018 - Expertize medico-legale

Statistici 2017 - Expertize toxicologice

Laboratorul de Psihiatrie medico-legala

 

Laboratorul de psihiatrie medico-legala

 

Laboratorul de psihiatrie medico-legala aflat sub conducerea Dr. DOREL TOZLOVANU, a fost infiintat conform normelor legale cu incepere din 2005 si are ca principale atributii, efectuarea tuturor lucrarilor cu implicatii psihiatrice.
 

Expertizele medico-legale psihiatrice se efectueaza conform legislatiei in vigoare in comisii.
Comisia de expertiza medico-legala psihiatrica pentru minori este compusa din Dr. DOREL TOZLOVANU - medic primar legist, Dr. DAN GRECU - medic primar psihiatru si Dr. ANGELA RUDEANU - medic specialist psihiatru, in aceasta comisie participand si un psiholog, iar comisia de expertiza medico-legala psihiatrica pentru adulti are urmatorii componenti: Dr. DOREL TOZLOVANU - medic primar legist, Dr. TRAIAN CORDEA - medic primar psihiatru si Dr. DANIELA CETEAN - medic primar psihiatru.
 

Expertizele se efectueaza de regula la sediul unitatii noastre SJML-HD Deva, exceptand cazurile in care pacientii se afla internati in Spitalul NP Zam, cand expertizele se fac prin deplasare la aceasta institutie.
In atributiile acestei comisii intra si efectuarea expertizelor medico-legale psihiatrice pentru stabilirea discernamantului persoanelor decedate, in cazul proceselor de mostenire.
In aceste cazuri expertizele medico-legale psihiatrice se efectueaza pe baza actelor medicale referitoare la starea de sanatate a persoanei in timpul vietii.
 

Expertizele medico-legale psihiatrice se efectueaza doar la solicitarea unui organ de cercetare sau a instantei de judecata.
Certificatele medico-legale pentru constatarea capacitatii de exercitiu sunt efectuate de toti medicii legisti angajati ai SJML, impreuna cu un medic primar psihiatru si sunt eliberate la cererea persoanelor fizice contra cost.
Expertizele medico-legale psihiatrice se efectueaza numai in zilele de miercuri ale saptamanii, iar pentru minori sau cauze urgente comisia se intruneste ori de cate ori situatia o impune.

 

 
© 2010 Serviciul Judetean de Medicina Legala Hunedoara | SILVERSOFT